Cursa del Llop

Encara estic bocabadat de veure l'activitat que han protagonitzat una colla d'atletes ( del primer fins l'ultim ) aquest cap de setmana passat a les nostres terres participant a la Cursa del Llop.
Aquesta cursa es ve celebrant a casa nostra des de fa un grapat d'anys ( aquesta ha estat la XVII edició ) però penso que, malauradament, encara no es coneix a nivell popular i mediatic tot el que l'esforç del participants, organitzadors i categoria de tots plegats es mereix.
No estic gens posat en aquest mon i per tant m'he anat informant per mig de la web de la pròpia cursa del llop des d'on he pogut saber per exemple que la prova constava de sis etapes:

1ª etapa. Bicicleta de carrera amb dos circuits, el mes llarg de 183 Km: Tortosa, Aldover, Xerta, Prat de Compte, Bot, Gandesa, Camposines, Cruce de la Fatarella, Cruce de Villalba, Gandesa, Pinell de Brai, Tortosa.

2ª etapa. Cursa de muntanya de 32 Km.: Tortosa, Coll de l’Alba, Mas de Cuello, Pouet de l'Amorós, Camí de Fullola, B. de Sant Pere, l’Ampolla.

3 ª etapa. Canoa caiac ( mar ) de 16 Km.: L'Ampolla-Riumar.

4ª etapa. Canoa caiac ( riu ) de 24 Km.: Deltebre ( Jesus i Maria ) Tortosa.

5ª etapa. Mitja marató de 21 Km.:pujada a Caro.

6ª etapa. Cursa amb BTT amb dos circuits, el mes llarg de 110 Km.: Restaurant del Port (Caro), Font del Teix, Sant Miquel de l'Espinalbar, Beseit, Coll de la Creu, Pous de la neu, Tortosa.


Cal dir que de tots els participants, nomes 7 privilegiats i dotats especialment per algun que altre Deu i pel seu propi esperit de sacrifici van inscriure's a les sis etapes de la Cursa. Personalitza'n en ells tota la resta, aquests son els noms:

CARLES GAMISANS BERENGUER
JORDI BORT JUAN
JOAN RAMON SUBIRATS AGUSTIN
ALBERT GINE CID
TOBBE PETTERSON
JOE ROSICH GRAU
ALBERTO ROYO LLORENS
Com ja es public i notori, el guanyador absolut de la Cursa del Llop va ser Albert Giné, Roquetero de pro, el qual com ell mateix a explicat al seu bloc buscant nous reptes va viure un del millors dies de la seva vida sinó el millor, de la qual cosa m'alegro particularment per ell i per la que, segons va anunciar a la meta, vol que sigue la seva dona: Tere.
Especialment emotiva va estar la dedicatòria a s'amare a l'arribada a la meta " va per tu, mama".
Recordo a la baixada del Coll de l'Alba quan et vaig preguntar: " vols saber com vas?" i em vas dir, textualment: NO....... com vaig?. Anaves be, anaves be. Jo, llavors encara no sabia que els dels dorsals "sisens" hereu els que algú em va dir " termineitors"
Fen honor al nom del seu bloc, ja sembla tenir en ment una prova al Sahara ( aquest mati ho deia a Radio Ebre). En aquesta ocasió no se si et podré fer cap foto. Mentre tant, Chapeau.

Si voleu veure mes fotos de la cursa, pitgeu................................ Aquí


ACTUALITZACIÓ 01/07/09

El comentari anterior l'he centrat sobre tot en el campió i la cursa en general, no obstant la foto del grup de la primera rampa de la mitja marató ja volia ser un petit reconeixement als jesusencs que hi van participar, on apareixen Jordi Ribes, que va aconseguir el lloc 39, Gerard Borràs "fitxa" i Jose Manuel Juàrez, tots dos al 48e. lloc, de la pujada al port.

El que no apareix, i ara rectifico, es Xavi Royo ( el millor dels jesusencs amb el lloc 16 ) d'un total de 134 que van arribar a dalt.

.

Comentaris

krusty ha dit…
Com a participant de la cursa del llop (encara q a anys llum dels finishers!!) agrair-te les fotos i el seguiment de l'esdeveniment!! realmnt és molt xulo l'ambient i tens molta raó quan dius q no acaba de tindre tot lo reconeixmnt q deuria!!
He afegit un link de les teues fotos al SLQS ;)
krusty ha dit…
I Xavi Royo tmbé va quedar 1r per equips (o relleu) junt amb Oscar Pinyol ("jesusenc" afiliat, xq viu al nostre poble) i amb Marc Fluixa.

També té moltíssim mèrit!!

Entrades populars d'aquest blog

Infraestructures: Promeses i compromisos

Tolerància i respecte