Gerro d'"Aiguafreda"


Efectivament aquesta ha de ser la sensació que els ha de quedar als jugadors de l'Aiguafreda després del seu partit de tornada que jugaran contra el Catalònia demà diumenge a les 6 de la tarda.....com si els hagués caigut al damunt un gerro d'aigua freda.
El diumenge passat es va disputar el partit d'anada de la promoció d'ascens a preferent, on el Catalònia va perdre per 4-2 . Al partit no vaig ser-hi i per tant no puc opinar de com va anar.
Sembla ser que algun aficionat del Catalònia a la mitja part va "agredir" a l'arbit o al menys això es el que es reflexa a l'acta; a partit d'aquest fet, decisió del comitè, recurs-apel·lació del Cata no atesa i el resultat es que demà el partit s'ha de jugar a porta tancada sense public.
La decisió em sembla d'allò mes descabellada i bestial. Com es pot sancionar amb el tancament d'un camp per un suposats ( o no, es secundari ) fets ocorreguts en un altre camp?.
Tot plegat senta un precedent totalment esperpèntic, es tant fàcil com que un club, quan vulgui que al partit de tornada d'una eliminatòria es jugue a porta tancada, provoque uns fets punibles al camp de l'equip rival.......i solucionat.
Peró quantes ocasions no hauran tingut aquesta gent del comitè de fer el mateix amb equips que prou coneixem per aquí per fets que si que protagonitzen als seus camps i, si la filosofia tan irracional que els guia, es la de sancionar per accions censurables d'aficionats allun del seu camp, també han tingut ocasions.
Dos hores abans del partit esta prevista " la rebuda " ( pacifica, això sempre) del trio arbitral pels volta'ns del camp, a veure si també ho posen a l'acta i així tanquen "algo" o algú de la federació, de passada.
Mes informació: aqui

DE JUTJAT DE GUARDIA.

Comentaris

Anònim ha dit…
i una altra cosa, també important, l'impossibilitat de poder fer una recaudacio pel partit, que prou falta fa.

Entrades populars d'aquest blog

Infraestructures: Promeses i compromisos

Tolerància i respecte