Catalònia 1 Aiguafreda 4

Si INJUSTA va ser la decisió del comitè de tancar el camp de la Sta. Creu del Jesus Catalònia, no es pot dir el mateix del resultat d'ahir davant l'Aiguafreda, per tant, malgrat els desitjos del meu darrer post, el gerro d'"Aiguafreda", ens el varem emportar l'aficio del Cata. El resultat d'1-4 va ser del tot just i merescut. Tot i no fer un partit extraordinari, el rival va ser superior i davant això, res a dir, felicitar al rival i fins la pròxima oportunitat.
L'única ale d'esperança ens la va proporcionar Aleix al minut 17 de partit en aconseguir el primer ( i únic ) gol, després arribaria l'empar al minut 29, fins arribar al descans. A la segona part encara tot era possible, però en arribar el segon de l'Aiguafreda.....aquí va vindre el gerro i es va acabar tot.

Com a protesta per la decisió del comitè d'haver de jugar el partit a porta tancada, el Catalònia, a l'hora de centra del mig del camp, va passar la pilota al contrari i aquest, que estava avisat, la va tornar volen demostrar tots dos la intenció de no jugar-la. Al cap d'un minut, però, es va començar.
Ens queda l'alegria del gol i el recolzament de l'afició (fotos), que es va enfilar per allà on va poder per tal d'animar l'equip. Ara, la pèrdua per l'absència de taquilla d'un partit tant important ja no hi ha solució.