Poquesvergonyes

Darrerament s'esta comentant sobre la intenció del govern de regular els concursos televisius que es fan sobre tot per les nits i que la gent hi participa a traves del telefon. Segons denuncies d'alguna associació de consumidors hi ha gent que ha rebut factures de telefon per import de 6/7.000 Euros. Tot arranca a partir del moment que es truca a aquests programes que fan servir els numeros 905, que de fet ja son mes cars que els normals ( mes d'un euro/minut ), la veu enregistrada convida a la gent a pitjar una tecla si es vol que de manera automàtica i continuada es vagi trucant fins acabar el programa que de manera mecànica, la qual cosa pot representar de l'ordre de 600 trucades. El greu de la situació es que la " veu virtual ", del que no adverteix es del que pot representar les successives " rellamades". D'aquí la denuncia dels consumidors.
Val a dir que, exceptua'n les cadenes publiques, de les privades, no n'hi ha cap que se'n hagi pogut estar d'aquests concursos: Telecinco, Cuatro, Antena3, 8tv, la Sexta i centenars ( o milers ) de locals.
A mes a mes de l'engany del numero de trucades, també ho fan amb les trucades que decideixen quan i quines han d'entrar a participar; es passen el programa demana'n trucades quan n'hi han centenars esperant.
També cal dir, però, que hi ha gent que sinó es mereix aquest engany o estafa si que es mereix algun tipus d'escarment. Com es pot ser tant crèdul i passerell? Que no ho veieu que es tracta d'un flagrant engany?.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Infraestructures: Promeses i compromisos

Tolerància i respecte