Mercè Lleixà

Trista noticia per acabar un dia festiu com el d'avui.
Ha mort L'actriu roquetera Mercè Lleixa.
Descansi en pau. Aquesta es la ressenya que n'ha fet el 3/24:

L'actiu Mercè Lleixà ha mort aquest divendres a Barcelona víctima d'un càncer. Tenia 49 anys. Amb un llarg currículum en el món del teatre, va fer-se popular entre el gran públic pels seus papers a les sèries "Nissaga de poder", "Laura" o "El cor de la ciutat". Va treballar sota les ordres de Ventura Pons, el 1991, a "Què t'hi jugues Mari Pili?". Llicenciada per l'Institut del Teatre, va formar part de diversos muntatges. L'últim va ser "La Colometa", al Teatre Nacional de Catalunya.

Nascuda a Roquetes va aconseguir fer-se un lloc en el món de la intepretació als anys vuitanta, poc després de llicenciar-se. El gruix dels seus treballs són al damunt d'un escenari amb més d'un quinxeza d'obres, com "La cantant calba", "Valentina" o "Les dones sàvies".


De la mà de Ventura Pons, a la pel·lícula "Què t'hi jugues Mari Pili?", va obtenir el Premi Nacional de Cinema i el de l'Associació d'Actors i Directors de Catalunya. La seva última intervenció a la gran pantalla com a protagonista va ser a "El Kaseron", estrenada fa només una setmana, i digida per Fele Martínez.

foto de l'Avui

Comentaris

bajoqueta ha dit…
Una notícia molt trista... No ho sabia que estava malalta... Estava mirant els lletrerets del 324 i m'he quedat de pedra, he pensat que no era ella, però si :(
marta ha dit…
La meva mare tb està malalta de leucèmia. Acompanyo a la mare a l´hospital un cop per setmana. Un dia la vaig veure en cadira de rodes i vaig pensar : " ÉS ELLA?",
i si ho era. L´he vista cada setmana i no m´ho podia creure. L´últim dia que la vaig veure anava a,n cadira de rodes, estava molt enfonsada i es trobava molt malament.Mai li vaig dir res, però cada dijous esperava veure-la. Ja no la vaig veure més i ara sé el perquè.
Ho sento tant!Perquè des de la distància, per a mi era una actriu, jove i malalta a qual admirava molt!

La vida és injusta.
Molt suport a la seva família perquè sé sense saber- ho que també han patit molt ja que aquesta malatia l´ha estic vivint amb la meva mare malalta.

Marta
bajoqueta ha dit…
Marta, doncs molts ànims amb la teva mare i esperem que es pose bona :)
ximo ha dit…
No cal dir que faig meus els desitjos de bajoqueta, Marta.

Entrades populars d'aquest blog

Veritat, posveritat...

Dia mundial de la ràdio

Que pagui més qui més té