Albert Giné i la Marathon Des Sables



Com no podia ser d'una altra manera -tractant-se de qui es tracta- el corredor ultra-fondista de Roquetes Albert Giné, de nou, repetirà l'aventura al desert del Sahara que ja experimentà al 2010 en l'anomenada Marathon des Sables.  


Sembla que l'experiència del 2010, no va ser al 100 % satisfactòria. El resultat de llavors, de ben segur que molts col·legues ( d'ell ) ho firmarien sense cap dubte. No només per haver tingut l'ocasió de participar-hi una vegada, sinó que, a més a més, acabar la prova i al lloc 43 de la general. Pos no, deu ser que té alguna rel dels veïns de l'Aragó i pensa que la seva participació d'ara fa dos anys, hagués pogut quedar una miqueteta més rodona. Per altra part, també és prou lògic que així sigui, donat que era la primera participació; la qual cosa, ara, fa que hi vagi amb un bagatge que sense dubte li servirà per afrontar el nou repte.  
Com ja va fer al 2010, i en altres ocasions ( volta a Catalunya )  esta vegada no serà menys i la vesant solidaria no hi faltarà. Així, Albert, destinarà uns diners a la lliga contra el càncer de les Terres de l'Ebre per a la lluita contra el càncer infantil. 


La duresa de la Marathon des Sables s'explica amb les següents dades:

250 Km. 
6 etapes  
45/50 graus de temperatura
82 Km. l'etapa més llarga
Una motxilla carregada amb 6.5 Kg. amb el que podrà disposar al llarg de tota la prova: Autosuficiència
I sorra, molta sorra.


La primer etapa serà el diumenge dia 8 i la darrera el divendres 13.
Sort. I com solien dir la gent més gran a les nostres terres:....i, sobre tot, "aspai de prendre mal". Bé, també solien afegir: " i de fer-ne ", però no es el cas. 
A continuació podeu veure una, diguem-ne, entrevista que li he fet a l'Albert:




De la mateixa manera que va fer a l'altra ocasió, cal suposar que, en la mesura de lo possible, Albert anirà informant de les etapes, sensacions i estat en el que es troba, al seu bloc buscant nous reptes

I al Web de l'organitzador darbaroud.com pràcticament es poden seguir les etapes a temps real.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Infraestructures: Promeses i compromisos

Tolerància i respecte