Volta a Catalunya d'Albert Giné

Enllaç


El roquetero Albert Giné ens té preparada una altra de les seves, a partir de demà mateix dissabte quan, a les 6 del mati, emprendrà un altre dels seus reptes, desprès de la Marathon des Sables, les Ultra Trails, com ara la Cursa del LLop etc, ara toca LA VOLTA A CATALUNYA. Un repte personal i no sé sí amb molts de precedents. Al seu bloc ha explicat i anirà explicant l'experiència.
En aquest cas, a més de la component estrictament esportiva - no competitiva, lògicament- cal afegir-hi un vessant de solidaritat i humanisme digne de menció i elogi.
Pel que fa a l'aspecte de l'"aventura" estrictament, els números parlen per si sols. La volta consistís en fer al llarg de 15 dies 1.300 Km. aproximadament, amb 15 etapes consecutives, vol dir que sense cap dia de descans. Les etapes van des de la més "curta" de 70 Km, fins la més llarga que en té 100. Això vol dir que la mitja de Km/dia està entorn als 84.
I l'altre aspecte del repte per al que Albert ens demana col·laboració i solidaritat ( a tots ) és aconseguir recollir el doble de kgs. de menjar que el de Km que ell farà, per tant la fita és arribar, com a mínim a la xifra de 2.600 Kgs d'aliments. Aquests aliments formaran part de l'expedició solidaria que cap a finals d'any anirà al nord d'Africa. Els destinataris d'aquests aliments seran el poble Saharià, al que Albert, a la Marató de les Arenes que va fer pel desert del Sàhara l'any passat, va poder constatar les penúries i necessitats de tot tipus per les que passen.
Cal dir que els aliments s'han de dur al pavelló d'esports de Roquetes per les tardes de 5 a 9 i lògicament han de ser productes d'un consum preferent de llarga durada.
El repte el trobo extremadament complicat. De voluntat, d'esperit de sacrifici i esforç, em consta que no n'hi falten, com ell diu, després d'un km un altre........i el cap tant fort com les cames, sinó més.
Nomes per l'intent, és mereix el reconeixement i admiració de tothom.
Endavant.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Infraestructures: Promeses i compromisos

Tolerància i respecte