Jimenez Losantos

Moltes vegades hem sentit a dir la paraula feixisme com acusació, de vegades lleugerament aplicada, però si algun cop pot estar especialment ben utilitzada, es el el cas dels personatges que apareixen al vídeo que acompanyo aquest comentari.
A tots ens ha passat tenir ganes o necessitat de vomitar i no poder; pos be, ja no cal posar-se els dits a la boca, nomes cal posar-se aquest vídeo, i altres de semblants de la mateixa entrevista que li fa Jaime Bayly, periodista i escriptor peruà. "Otro que tal baila".
No fa gaires setmanes va haver una polèmica amb Jimenez Losantos per unes sentencies condemnatòries que va rebre per difamació i per atemptat a l'honor a Gallardón ( alcalde de Madrid) i Zarzalejos ( ex-director d'ABC). Doncs be, "ni caso" ell, a la seva.
Des de la meva absoluta ignorància jurídica, entenc que molts dels comentaris que es deixen anar en la entrevista son dignes de denuncia, fins i tot per apologia del terrorisme quant, per exemple, accepta implícitament la proposició que li llença l'entrevistador sobre fer matar a Hugo Chavez, que si no ho fa explicit es "porque sería querellable" ( nomes per aixo ). I així en altres dirigents i països, cridant al cop d'estat etc.
Per a que conste, i per si quedes algu que no ho tingues clar:

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Infraestructures: Promeses i compromisos

Tolerància i respecte