AIG ...."la mes important del mon"

No fa ni 48 hores que vaig rebre la trucada d'una persona d'aquestes que t'assalten sense que tu hagis donat cap motiu ( diuen que ara ho volen regular, això ) d'AIG, amb la que volien vendre'm una assegurança, jo vaig preguntar: ING? no, no, em contestaren, segurament que des d'una sala de teleoperadores de ves a saber on, "AIG una gran multinacional, la companyia d'assegurances mes important del mon"... amb l'intencio d'impressionar-me, clar. I ves per on " la mes important del mon se'n estava anant a pique. Com es fa allò de bufar a traves dels dits index i polse, formant un cercle?. Pos això.
El següent vídeo ens explica una mica tot aquest mon; diuen que es d'humor, jo no estic tan segur.


Comentaris

Realment genial.

L'any passat, en el Master de dret de l'empresa i la contactació de la URV que estic fent va venir un professor de Chicago (no puc recordar el seu nom) a fer una xerrada.

Va explicar exactament el que diu el video.

Als EUA, les "mortgages", o sigui hipoteques, es venen. Sovint a persones sense recursos ni garanties. Són les denominades hipoteques subprime. Aquests préstecs dels bancs, són cedits a empreseses de caràcter semipúblic, ja sigui federal, estatal o local. Les més grans són Freddie Mac i Fanny Mae. Aquestes entitats, fans paquets de titulització hipotecària que es posen en circulació en els mercats, eminentment internacionals.

Uns dels principals compradors d'aquesta paquets són les companyies asseguradores. Per això AIG i altres companyies del sector assegurador també estan crítiques.

Qui permet aquestes bestieses? La manca de regulació? Es crea un joc de tipus piramidal, on en cada passi algú guanya diners. Els més beneficiats els membres dels consells d'administració d'aquestes entitats.

No em vull extendre. Però el video és d'humor (crec que anglès i digne dels Monty Piton) però diu la veritat tal com és.

Amb els dos últims videos que has recomanat, em deixes bocabadat.

Entrades populars d'aquest blog

Infraestructures: Promeses i compromisos

Tolerància i respecte