Pells fines...i normals

Una de les característiques de la " cosa bloguera", es la de poder dir el que et plau, quant et plau i com et plau. I mes encara si parlem des d'un bloc propi. No cal mes requisit que el de les ganes i que l'ordinador i Internet funcione. Sense justificacions, Fantàstic.
Parlant de blocs, per la meva experiència d'opinador ( primer amb comentaris a altres blocs i ara amb el propi) i lector, he constat de primera mà, perquè alguna topada he tingut al respecte, que abunden prou els blocaires que quan reben la entrada d'un comentari que contradiu, rectifica o rebat el que ells han dit, se senten ofesos de manera exagerada, en compte de limitar-se, o be a rebatreu o simplement respectar-ho. Pos no, s'ho prenen com una ofensa personal.
Tot aquest preàmbul ve al cas per la sorpresa que em va causar fa uns dies el fet que des d'un important bloc palinuro , el seu autor Ramón Cotarelo, catedràtic de ciències polítiques i sociologia, em contestava un comentari que jo li havia fet criticant-li una omissio en un dels seus articles. El mes important del cas ( per a exemple de molts): A pesar de no contestar normalment els comentaris dels lectors, com ell mateix adverteix al bloc, en aquesta ocasio ho fa, a mes, per assumir " la culpa". ( Chapeau).
A la "recriminació", que no passa de ser anecdòtica, em referia a que a una entrevista d'El Pais a Carrilo, que ell feia referencia, anomenava a l'entrevistat, al diari, però no l'entrevistadora, i també en un altre post, no mencionava uns determinats diaris digitals dels que posava els titulars.
A més tinc un petit orgull. En dos posteriors posts, quan fa referencia a unes altres entrevistes ( a Aznar i Rajoy ) , deixa constància dels autors de les mateixes.
La resposta va ser:

Blogger Ramón Cotarelo dijo...

Ximo: tiene razón. Mea culpa y estoy avergonzado por no mencionar a la entrevistadora: Lola Galán. Lo de los dos periódicos me parece menos importante porque, si pincha Vd. en los enlaces, le slen. De todas formas, como no tiene por qué hacerlo, son Libertad Digital y El imparcial que, a mi juicio, es uno de los papeles más parciales del mercado español.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Infraestructures: Promeses i compromisos

Tolerància i respecte