Va de nyaps

No es que tingui excessiva importància, però es que no ens donem compte de les grans ni de les petites coses. Les fotografies que acompanyo volen ser exemple del que s'hauria de corregir sense massa problemes. Que no hi passen els responsables pels carrers?, que no miren?, que no es fixen?. Els responsables no saben que inclús cobren per fixar-se?. Abans perquè hi havia un assessor de transit i ara, que no se si el hi ha, però erre que erre.


Nyap nº 1: Venint per darrera de l'estació d'autobusos de la Hife ens trobem en un senyal de cediu el pas. La pregunta es: a qui?. Si anem recte, no ens destorba ningú ( per l'esquerra no poden vindre, es direcció prohibida i per la dreta esta la via) i si hem de canviar de direcció ( cap a l'esquerra ) es evident que ens hem de parar per no envair l'altre carril, si be algú. Per tant fora senyal.


Nyap nº 2: Anant pel carrer Pompeu Fabra ( cantonada cap a la dreta de després del col·legi Cinta Curto de Ferreries) ens trobem, al primer carrer, un senyal de cediu el pas ( que per a mes inri esta tapat per les rames dels arbres). Quin sentit te, que anant per el nostre carril, ens haguéssim d'aturar per a deixar passar als que, venint de front, volen anar a l'esquerra envaint el nostre carril.
Fins ara tot s'acaba ens petites discussions, però arribara el moment que el que hi haurà seran accidents. Si ets dels que vens en direcció cap a la C12 i vols anar cap a l'esquerra, si, -saben que els que venen tenen un cediu el pas- i ho empre'ns decididament, el que ve de front te diu tot lo del mon; que no ha vist que te un senyal perquè -rames a part- ningú es pot espera un senyal allí. Escrivint això, me'n done compte que es tarda mes explicar-ho que treure el senyal.


.
Nyap nº 3 i ultim ( de moment): En la mateixa zona d'abans, quant surts del Sabeco en direcció al Cinta Curto, ens trobem en un senyal de direcció prohibida que impedís la circulació cap a l'esquerra ( carrer Pompeu Fabra), amb l'afegit que si no es vol fer una infracció ( com fan molts) de 6 metros de direcció prohibida, has d'enfilar cap a la dreta, cap a la C12, i a gastar gasolina ( que ara va barata). Quina estranya, poderosa i misteriosa raó existeix per a no poder anar recte aquest tros i tirar cap a l'esquerra? . Aquesta impossibilitat fa que els que surten del centre comercial i vagin direcció Roquetes o quatre camins, hagin d'anar pel carrer del comerç o per Jesús, clar.
Aprofito per recordar, que no fa gaires setmanes, A Tortosa es va obrir el carrer Bonaire en direcció Plaça Montserrat ( farols) entre d'altres motius, per a que els usuaris d'uns parquins privats d'aquella zona no haguessin de anar a voltar pel rastre i carrer Montcada.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Infraestructures: Promeses i compromisos

Tolerància i respecte