Albert Gine, FINISHER



Una setmana abans de l'inici de la prova vaig fer una entrada informant i donant ànims a Albert Gine de cara al repte que tot just anava a emprendre i per al qual es venia preparant conscienciosament des de feia setmanes. És tractava de la Marathon des Sables al desert del Sàhara, amb més de 1.000 participants. Pos bé, aquesta finalitzà ahir dissabte i el roquetero Albert ha aconseguit no tant sols acabar-la, com es proposà d'entrada, sinó que ho ha fet en el lloc 43 de la general, que segons diuen els que n'entenen de veritat, és un gran resultat.
La classificació final es pot considerar tot un èxit, més tenint en compte que es tractava de la seva primera participació en aquesta prova tant i tant exigent i a la que estan cridats ( els que la competeixen ) nomes una elit de corredors.
Segons ens anava explicant el mateix corredor des del seu bloc el patiment i esforç, especialment en la primera part de la carrera i, sobre tot l'etapa reina ( 82 km. ) ha estat infernal: molt de mal d'esquena, llagues als peus, gana i calor, molta calor ( superant els 45º ), en definitiva, potser per tindre tant prop la setmana santa, un calvari. La cursa constava de 6 etapes i un total de 250 Km. amb un dia de descans després de l'etapa reina, els resultats per etapes han estat aquests:

primera etapa 29 Km. lloc 18
segona.......... 30............... 21
tercera.......... 40...............36
quarta.......... 82...............151
cinquena.......42................18
sisena............21................16

El temps total general ha sigut: 30 h. 56' 38'', amb una mitjana per hora de 8.05 km. la qual cosa, tenint en compte les condicions de calor extrema, arena, muntanyes etc, no esta gens, però gens malament.

Puça, com es coneix al "mundillo", es plantejava aquesta dura prova, a banda de la motivació per la superació personal d'un repte, també com a una mostra de solidaritat i superació de dificultats. Aquesta és la seva dedicació que ha deixat al seu bloc:
"Vull dedicar esta marathon des Sables a tota aquella gent que té aquesta malaltia (càncer) he corregut per vatros com mai, ho he donat tot, tot, pas a pas i ara sou vosaltres els que heu de lluitar per vosaltres mateixos, com mai, dia dia, pas a pas, la vostra Maraton és la vida i heu de lluita a muerte per ella. Molta sort i mireu sempre endavant, com he fet jo durant estos dies".
MOLTES FELICITATS

Rebuda a Roquetes dilluns la nit



Menció especial mereix també la catalana Monica Aguilera ( foto ). Primera dona a la classificació .

foto Albert: Teledeporte ( instants després de dir. " Vamos a muerte " )

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Infraestructures: Promeses i compromisos

Tolerància i respecte