José Manuel Lúcia


Crec que amb el programa d'avui de Pasapalabra, a Tele 5, ha aconseguit ser-hi ja en 28 ocasions, lo qual es un record absolut de dies. Diverses cops ha estat a punt d'emportar-se "el Rosco", que es el que diuen quan algú encerta totes les paraules. Al programa el coneixen com "el fenomeno" i no n'hi ha per a menys. José Manuel es paracaigudista de l'exercit i ens te a molta gent amb la boca oberta; a mes es impressionant de la forma en que contesta les preguntes i l'aparent calma, ell diu que realment si que esta nerviós. Atès, com dic, que en algunes ocasions ja s'ha quedat molt prop d'endur-se el pot, sembla fins i tot com si ho fes expressament de no encertar per tal de fer mes gros el pot; no ho crec. Quan li pregunten respecte dels seus coneixements de tantes i tantes paraules etc. ell diu amb lògica indiscutible que el que li agrada es llegir i que per tant quant ho fa, el que vol es saber el que volent dir les paraules que llegeix i la forma mes correcta es fer-ho amb un diccionari al costat. Tant de bo s'endugue el pot que, ara mateix, esta per sobre els 360.000 euros. Un exemple.



A la foto podem veure com avui s'ha quedat a una paraula ( ribete ) d'aconseguir-ho.

Comentaris

krusty ha dit…
De tant en tant mentre començo a fer lo sopar miro la part final de Passapalabra i ja fa molts programes q surt José Manuel!!

alguna q altra vegda m'he tingut q afanyar per a q no se cremés lo q feia xq me quedava encantat mirant com és capaç de contestar 15 defincions seguides en paraules q jo ni mai he sentit!!

Un autèntic crack!! se mereix sobradmant lo "rosco"!! a vore si té sort!! encara q de momnt la seua "mala Sort" li fa anar sumant!!
Una persona amb uns coneixemnts molt, però q molt admirables!!
ximo ha dit…
No se, però tal com parles sembla com si no sàpigues que ja se'l va emportar El rosco.
Encara que no se sap mai, però, pel que sembla, es tant admirable pel que sap com pel que no presumeix que sap.

clica
krusty ha dit…
Pos no!! tens raó!! desconeixia q se l'havia endut!! tmbé desconeixia q era militar!!
pos res!! Felitar-lo!!

i tmbé tens raó en dir q no només és bo!! sinó q damunt no ho "sembla".

Entrades populars d'aquest blog

Infraestructures: Promeses i compromisos

Tolerància i respecte