El Senat

Es diu que es la camara alta, i s'insisteix massa sobre la necessitat de la seva reforma per tal d'esdevenir una autentica camara de representació territorial i de les autonomies. No acabo de comprendre quina es la seva funció, que diuen de segona lectura i no se quantes coses mes, totes una mica protocol·laris i sospito que supèrflues.
Tot l'anterior, que penso sincerament, al fons no deixa de ser una excusa per a traslladar al bloc el que aquest mati he escoltat a Punto Radio en boca de l'Alcalde de Saragossa i exministre de justícia i interior ( tot junt ) Juan Alberto Belloch, si, el mateix que sembla empenya't en dedicar un important carrer de la capital aragonesa a Escriva de Balaguer ( fundador de l'Opus ). Pos be, ha dit: " Ser senador es la ocupación mas comoda y mejor retribuida que hay en el mundo". Si ell que ho ha estat ho diu, serà que es veritat.
També es veritat que el parlament europeu no s'escapa d'aquesta fama sobre tot pel que fa referencia a l'immens pressupost sobre el que no tothom esta d'acord amb la seva utilitat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Infraestructures: Promeses i compromisos

Tolerància i respecte