Els Ports


Aquests dies, navegant per Internet, he pogut comprovar que, dels ports, tot i la seva indiscutible bellesa i atractiu, la seva presencia i difusió a la xarxa, sobre tot en llocs de vídeos, potser no és tant massiva com altres indrets de Catalunya o l'Estat ( Pedraforca, Pica d'estats, Monte Perdido, Picos d'Europa etc ); lo qual tampoc estic segur que sigui del tot negatiu ( d'aquesta manera s'evita la temuda massificació ) . Segurament que una de les causes de la desconeixença a nivell popular i més general sigui l'absència de grans i continuades nevades, més enllà de les puntuals de pràcticament tots els anys d'uns dies de pervivència. A més, com en tot, els mitjans de comunicació segurament no hi dediquen el mateix temps que ha altres llocs.
Sigui com sigui, ell, El Port, més o menys conegut, més o menys visitat, més o menys difós, aquí està: Present, Majestuós, vigilant i esperant. Aixo si, com diu Quico el Celio, veniu, pero no vingueu tots a l'hora.

És navegant, com he trobat un bloc anomenat casiaventurilla senderismo amb unes entrades sobre un parell de travesses pel massis: travessa dels Ports i travessa estels del sud així com un vídeo, tot molt recent.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Infraestructures: Promeses i compromisos

Tolerància i respecte