Utilització política


L'Informatiu Jesusenc és una revista que edita l'EMD de Jesús. Jo ja entenc que és molt difícil, des de la política, sostraure's a la possibilitat de no fer una utilització partidista d'una publicació que arriba a totes les cases de Jesús i per tant aquesta temptació és molt sucosa i per no caure-hi s'ha de tenir molta categoria i escrupolós sentit democràtic .
Al número corresponent al mes d'Abril i a la pagina 25 hi ha una nota ( es pot veure clicant sobre la foto de dalt ) a l'apartat d"'entitats" que titulen "La plataforma Salvem lo Canalet es reuneix amb Artur Mas". En principi, si deixem a part el titular, no hi hauria massa cosa a dir, una nota mes d'una entitat del poble que, com qualsevol altra, té tot el dret a que se li publiqui.
Peró alguna cosa em fa olor a partidisme i aprofitament il·licit. Si la nota esta redactada per la plataforma és del tot criticable la forma en que és fa la pilota a CIU, a Mas, Oriol Pujol, Rull, Bel, Panisello, Roigé, Sancho i Pallares (que van llogar un autobús ? ) i més si ho contraposem amb la critica explicita al PSC local, encara que s'hagi d'anar a la referencia del ple, que, parlant d'una visita a Mas, tant i pega com i diu.
La llastima és que a la nota no se'ns explique quin va esta el compromís del Sr, Mas en el hipotètic cas que arribes a presidir la Generalitat. Ara, ens expliquen a la "nota de la plataforma" quina és la postura de la Federació ( de CIU ) " servir d'infraestructura general i esta al servei dels municipis ", sensacional, imaginatiu i original.
En definitiva, com que és increïble que aquesta nota hagi estat redactada per la plataforma, per partidista i excessivament laudatòria; del que fa olor és d'una autoria que no és la que hom pot pressuposa al anar encapçalada amb el títol de " Entitats". Sembla més aviat una nota de premsa de Convergència. No és lògic anomenar a tots i cadascun dels assistents polítics i no fer-ho en cap dels de la plataforma. Vergonyós.

Comentaris

Gustau Moreno ha dit…
Aquesta nota no va ser redactada per la plataforma. Diria que és la mateixa que van enviar des de CiU l'endemà de al reunió.
ximo ha dit…
pareixia evident, blanc i en botella....
A la mateixa pagina hi ha un altre escrit titulat "Nota informativa Associació de Dones". Pos aixo....."Nota informativa de CiU", però que es digui.
En qualsevol cas, la plataforma, que ha de saber que el que van aconseguir va ser aixo, una nota capitalitzant la reunió i una foto. Potser es tractava d'això.
Mc Calan ha dit…
De vegades els interessos particulars poden fer-nos caure en una visió escapçada dels interessos generals...
ximo ha dit…
Deu ser aixo, Mc Calan.

Entrades populars d'aquest blog

Infraestructures: Promeses i compromisos

Tolerància i respecte