Alarma......que sempre queda.


Ja hi tornem a ser. No coincidint necessàriament en temps de crisis sentim com surt algun que altre il·luminat que ens alerta i sobre tot ens alarma sobre la possibilitat que la Seguretat Social entri en fallida i per tant perillen els pagaments de les pensions i jubilacions. Ara el que ha sortit al rogle ha estat el governador del banc d'Espanya, Miguel Angel Fernandez Ordoñez, ( conegut sembla ser tambe com M.A.F.O. ), per a mes senyes germà del que va ser ministre amb UCD i també amb el PSOE de F. Gonzalez, Francisco. Aixi, com qui no vol la cosa, ens ha dit que al pas que anem en un any la S.S. podria entrar en dèficit; automàticament, suposo que perquè s'ha de fer i perquè -vull pensar- es veritat, ha sortit el ministre de treball, Corbacho i avui la Vicepresidenta a calmar al personal i a desdir al governador, tot assegurant que això no passara, tan debò. En qualsevol cas, cal reconèixer, que si algú te dades, coneixements i preparació per a opinar sobre la qüestió amb propietat es Ordoñez, esperem que les dades del govern siguen mes esperançadores. No seré jo qui contradigue a uns o altres, però el que si que trobo es que en el cas de que el tema fos urgent o greu el que s'ha de fer es treballar per no arribar-hi i no embolicar la troca.
També com en altre ocasions surt el recurrent tema del perllongament de la vida laboral o el retard de l'edat de jubilació. Sempre que sento parlar d'aquest tema es en boca d'algú encorbatat i còmodament sentat, sense fer demagògia de cap classe, pero, voleu dir que hi ha molta gent amb treballs físics que hi estarien d'acord amb la mesura?, crec que no, lògicament. Sense entrar en la mesura en si, perquè clar, si la gent que hi ha davant no es va retirant, com entrara gent per darrera?. Clar que això es molt complexe, i, tambe cal dir que en la mesura que s'allarga la vida, el temps de la prestació també s'allarga; d'aquí el desfàs.
Avui mateix sentia com el Sr. Diaz Ferran, president de la patronal, presumia i es mostrava com exemple que als seus 66 anys prop dels 67, continuava treballant. No crec que digues el mateix si estes fent de pagès o manobre, poso per cas.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Infraestructures: Promeses i compromisos

Tolerància i respecte