Canvis


A tall de reflexió i sense massa ganes d'entrar en profunditats.
No entenc ni sé de polèmiques de cúpules però arran dels canvis al si del grup parlamentari del PSC i altres decisions o invitacions a anar-se'n del partit o deixar l'escó a determinat diputat, se m'acut:

Està molt bé voler posar l'accent a l'ànima esquerrana així com la voluntat de que es visualitzi més l'oposició al govern de CIU, ara, això no hauria d'impedir la comptabilització amb l'altra ànima. L'excusa de no deixar-se arrossegar cap a la fum de l'independentisme no ha de fer perdre de vista l'essència i l'esperit fundacional del PSC. El de Pallach, Verde i Aldea, Triginer, Raventós, Obiols, Tura, Corbacho, Montilla o Pere Navarro.  

A qui ha de votar un català socialista o socialdemòcrata sense més, espanyol sense més, o catalanista no independentista, censat a Catalunya ? 
Aquesta simple pregunta/reflexió serveix per a uns i per als altres.


Tot el que es faci en contra de la filosofia que acollia a tots aquells noms, contribuirà, directa o indirectament, a la fundació d'un partit a qui puguin votar els socialdemòcrates catalanistes que poden arribar a sentir-se orfes. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Infraestructures: Promeses i compromisos

Tolerància i respecte