Teresa Forcades i la grip A

Teresa Forcades és una monja benedictina del monestir de Sant Benet de Montserrat. Te el doctorat en Salut Pública, metgessa de medicina interna, doctora en Teologia i autora entre altres del llibre "Els crims de les grans companyies farmacèutiques". Sorprèn el seu activisme i militància, més tractant-se d'una monja.
Darrerament s'ha publicat un vídeo, que mes avall podem veure, on al llarg de mes de cinquanta minuts explica les seves teories sobre la grip nova i la mes cridanera que qüestiona la vacunació per combatre-la.

En el següent enllaç de TV3 també es pot veure una entrevista que li van fer al programa Singulars


Comentaris

Anònim ha dit…
Tens raó, sorprèn una monja tan activa (normalment son més contemplatives). Però ja se sap: l'esglèsia acull i/o tolera moltes tendeències: des de revolucionaris com el Bisbe Casaldàliga fins a dinosaures com Monsenyor Roucco Varela.
Altres persones mogudes per la fe com Vicent Ferrer (a.c.s.) ja van optar per dir "aqui us quedeu..." i s'en van sortir del gran ramat.
En tot cas, hem d'encoratgar a aquesta monja, perquè per a la pròpia esglèsia suposo que serà una veu "autoritzada" i no la veuran com una jove anti-sistema..
Salut,
Fernando

Entrades populars d'aquest blog

Infraestructures: Promeses i compromisos

Tolerància i respecte