Crònica d'un trajecte ( curt )


Eren les 6 de la tarda tocades quan sortia de Tortosa cap a Jesús sense pensar en que per aquesta hora hi havia convocada una manifestació dels treballadors de Lear en protesta pel tancament de l'empresa. El transit, lògicament s'ha retingut i el retard ha estat de mitja hora. L'espera m'ha portat alguna que altra reflexió: Tots som potencials manifestants i tots potencials "perjudicats" pels efectes de les manifestacions, i en qualsevol cas, posats a triar, i amb un certa dosi d'egoisme, val mes estar entre els perjudicats pel transit que no ser dels afectats directes. Per tant, tot i que sempre cal minimitzar les conseqüències......benvingut sigui el retard si el motiu d'aquest serveix per alguna cosa.
L'espera també ha fet que sentis com un pare i dos mares ( suposo ) deien als seus respectius fills, davant la pregunta d'aquests sobre la manifestació: " tanquen l'empresa perquè se l'emporten a un altre país, que paguen menys als treballadors", " protesten perquè tanquen l'empresa ", " plega l'empresa ". Tot això, que no es literatura, ho he sentit des del cotxe i he pensat amb la curiositat lògica dels xiquets i la informació veraç dels pares. Molt be.
Nomes una cosa ha espatllat el trajecte, a les 18:30 exactament, tot just a la rampa del pont de l'Estat sortia un cotxe dels Mossos del costat de la parada de Bus en direcció a Ferreries; pos be, en veure'l, i donada la cua que hi havia, he fet el gest per a que passessin, efectivament, han passat i el conductor no s'ha dignat a aixecar la ma ni fe cap gest amb el cap en senyal de gracies, com fa el 100 % de les persones en aquest cas. I el pitjor es que, sense cap senyal d'emergència mes que les llum habituals, han posat l'intermitent de l'esquerra i per estalviar-se la cua, tot cometen una infracció, han girat cap a l'Avda.de la Generalitat.

Comentaris

Anònim ha dit…
I que esperaves d'una policia prepoten com la que tenim?

PD: vaja entrompesada anit 4-0

Entrades populars d'aquest blog

Infraestructures: Promeses i compromisos

Tolerància i respecte