Però, com es possible?

que se'n riguin d'aquesta manera, pos si, es possible i lògic, al menys el del mig ( Joan Oliver ) director general corporatiu ( com li agrada repetir a Laporta ) del F.C. Barcelona. Ell te motius per riure i la resta, de plorar.
En la reunió de la junta directiva d'ahir van acordar ratificar al càrrec a l'exdirector de TV3 amb el govern de CIU, després de l'escàndol de l'espionatge, a més a més el president va explicar els motius que el van dur a pujar-li el sou fins a 600.000 € anuals ( 100.000.000 de pessetes ) ."És un home intel·ligent, competent i valent. I té tota la meva admiració" va dir el futur polític Joan Laporta.
Ja se que això de la moral es quelcom subjectiu i que cadascú ho aplica segons li convé, de la mateixa manera que l'alçada del llisto de la critica cap al altres mai coincideix amb l'alçada del llisto de l'autocrítica. Segur que al mateix Oliver se li hagués ocorregut algun que altre article dels que feia a l'Avui, criticant el fet.
El Barça òbviament te una economia sanejada, diuen, perquè això també es d'aquelles coses que canvien d'un dia per al l'altre. Segurament que te el dret a pagar al seus empleats de la manera que els hi semble, però a mi, en aquests temes de diners, sempre m'ha costat diferenciar el nivell d'ètica/estètica exigible a un que rep o paga amb diners públics d'un que rep o en cobra de privats; al final tot ho paguem tots, en un cas en impostos i en l'altre en el preu de les entrades, el preu de les samarretes, marxandatge o el mes important, quan a aportació al pressupost de qualsevol club, les televisions que son les grans financeres dels clubs, les quals intenten treure-ho amb la publicitat ( les privades ) i les publiques, si cal, a compte del dèficit, es a dir: entre tots ( d'una u altra manera) ho paguem tot.
En definitiva els 100 milions de pessetes ( si més no ) a Oliver es un vergonya i un escàndol. La qual cosa també hauria de fer pensar a mes d'un que critica el sou dels polítics que, com es possible que cobre més aquest senyor que qualsevol president de govern ja sigui autonòmic o estatal.
Per altra part, si les coses, políticament, van finalment com espera Laporta, sospito que a Joan Oliver el podríem tornar a veure de director de TV3, d'on va intentar emportar-se una milionada en concepte d'indemnització en fer-lo fora, quan el que tenia era un contracte mercantil, o de Conseller de la Generalitat. Temps al temps.

Foto: El Periodico

.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Infraestructures: Promeses i compromisos

Tolerància i respecte