Panera ?

No voldria defraudar als anònims visitants que avui, tot just el dia després de la reunió informativa sobre la problemàtica de l'aigua de Jesús, s'han molestat en entrar al bloc  a veure -suposo- si deia alguna cosa al respecte. 

A tots, gràcies. A hores d'ara he rebut set vegades més visitants que la mitjana de la darrera setmana, que no he fet cap nova entrada.

No em vull referir a la problemàtica de l'aigua en si. Ho faré sobre els efectes col·laterals, que són més divertits: Em vaig quedar de pasta de moniato quan Ferran Bel en contestar-me a les preguntes u opinions, va amollar-me -més o menys literalment- : " ja sé que tu creus que sóc un panera, ara, fa dos anys, fa cinc i fa sis " . No és una expressió que utilitzi especialment però suposo que lo de "panera" ve a ser un sinònim de dolent o inútil. Pos no, aprofito per a dir que no, no penso que sigui ni dolent ( d'ignorant ) ni inútil ( de no saber ). A banda de diferencies polítiques que, suposo legítimes ( o no ? ) , el que he criticat alguna vegada aquí i en altres blocs, són les formes sovint manifestades amb una falta de consideració i respecte de l'adversari polític ( sobre tot en seu institucional ). Aquests mateixos tics, si més no poc democràtics, se li van escapar a la reunió d'anit. 
A tots aquells que van intervenir i que ell, com la majoria dels presents, saben que no estem exactament en les mateixes coordenades político/ideològiques els havia de dir, en un intent de des-legitimar les opinions: " tots ens coneixem " , " bé, son opinions de determinats sectors" o " si es vol aprofitar per altres coses " . Clar, clar, a l'alcalde ni el coneixem, ni pertany a cap sector ni mai vol aprofitar res, tot i viure'n . 
Però els demés, encara que podríem dir exactament el mateix, tot i tenir menys obligacions formals i menys responsabilitat, intentem respectar la seva posició i opinió com alcalde. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Infraestructures: Promeses i compromisos

Tolerància i respecte