Sorpresa i temor ( molta temor ) 2

Per a llegir el primer capítol, cliqueu aqui

Després d'uns moments d'incertesa col·lectiva, el que dirigia, va preguntar: " ¿Donde están las llaves de la caja fuerte? " i ningú contestà, fins que la companya que estava sentada al meu costat esquerre davant l'insistent requeriment no se li va ocorre una altra cosa que, al moment que deia el meu nom, tocar-me amb el colze al braç, volent dir "fes algo" (quan jo podia fer exactament el mateix que la resta: res). No li guardo (suposo) cap rancor, encara que el gest fos tant inconscient com compromès per a mi. No calien més arguments per a que "el mando" es fixes en mi, i amb paraules la mar de "tranquil·litzadores" tot apuntant-me amb l'arma digué: " Desde esta distancia no suelo fallar"; el tenia a 3 metros escassos. El meu pensament en aquell moment estava dedicat a la família, encara no sé si el patiment era per la possibilitat de que no em veurien més, o per que jo no els veuria a ells, sigui com sigui la possibilitat de que el meu futur fos tant cert com curt, era evident. I la meva preocupació en aquells segons, també va ser -suposo que influenciat per algun precedent d'altres casos similars- mirar al tambor del revòlver per si aconseguia veure alguna bala o bé si era de fogueig, la confirmació va ser instantània: eren dorades i lluentes de veritat. No cal que m'estengui massa amb la descripció de la preocupació del moment i el nus a la gola (també conegut com acolloniment) quan m'apuntaven amb una arma, la qual no vaig saber identificar fins que la policia no em va informar -per la meva descripció- que es tractava d'un revòlver (Jo els havia dit pistola) 
Curiosament dels tres assaltants, el "lider", suposo que per descuit o nerviosisme portava la caputxa a dalt al cap sense abaixar-se-la a la cara, i així va estar sempre. Els altres dos si que la portaven "correctament".

Comentaris

Anònim ha dit…
jodeeer... joakin com te la va jugar esta paia... jo soc tu i la palmo del susto, vek k ten as donat compte de k mereixia un gol kom a minim..jeje mai seguit kedan en ganes XD jo vull saber kom sakaba!!
lo dsbte k ve marco seguur!! jajaja
ximo ha dit…
Be, no vas marcar però en vas donar dos i vas provocar la falta del tercer......

Entrades populars d'aquest blog

Infraestructures: Promeses i compromisos

Tolerància i respecte