Desfilada XVII Festa del Renaixement


Com ja és tradicional, la desfilada va tancar pràcticament la XVII edició de la Festa del Renaixement, amb la participació de tots els grups que han animat els carrers al llarg dels quatre dies, així com algun campament, gent amb vestits d'època, procuradors etc.   
Veig que l'ajuntament, igual que l'any passat, insisteix amb la xifra de 200.000 visitants. A mi em pareixen molts, tot i considerar que més d'una persona compte per més d'un visitant. Tret del dijous que possiblement sigui el dia més fluix, dels altres tres, estaríem parlant d'una mitja de 60.000 persones. Tant de bo fos així, però hauriem de saber que, un cop fixada i establerta aquesta xifra, tot el que sigui baixar ( o acceptar altres menors ) serà fracassar.  A Montblanc a la Setmana Medieval, que van celebrar en dos cap de setmana, parlen de 70.000 amb un rècord absolut de visitants. 
En qualsevol cas, dona gust passejar pel carrers amb tanta gent i sentir comentaris d'admiració pel potencial existent quant a patrimoni encara per explotar. 
Només vull afegir el rebuig i crítica als comentaris despectius i irrespectuosos del director de la festa en relació a la contribució desinteressada ( no oblidem que n'hi ha molts que participen amb l'ànim de fer negoci ) del PSC engalanant l'edifici on es troba la seua seu, amb la col·laboració del veïns de l'immoble, així com els baixos del mateix amb recreacions de diferents espais de l'època, amb música i cants als balcons. 
Sembla que tot a d'estar "atado y bien atado "....y controlado, clar. 


Per veure l'àlbum sencer.................cliqueu Aquí

Com a l'anterior àlbum, les fotos, l'és he retocat per tal que tinguin un altre aspecte. Si algú li interessés alguna copia ORIGINAL només cal que m'ho digui. ( jobagi01@gmail.com )

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Infraestructures: Promeses i compromisos

Tolerància i respecte