Nou repte d'Albert Giné

Ja hi tornem a ser. Com sigui que el roquetero no pot parar quiet, ara s'ha posat entre cella i cella tornar a fer la Marató Des Sables allà a l'estiu de l'any vinent. Lluny de tindre'n prou amb l'experiència del 2010, vol repetir, i com no, mirar de millorar el bon resultat aconseguit llavors. A la majoria de mortals -no atletes, clar- una proba d'estes característiques, no solament no la trobaríem absenta de tot plaer sinó que ens castigaria de manera irreversible. De fet, ja no ens apuntaríem. A ell i altres de la seva pasta, com més dificultat i més patiment pareix que més els esperona per a posteriors probes. Sempre una mica més enllà. Buscant el limit.
El cas és que ara, amb les circumstancies tant adverses, des del punt de vista econòmic que vivim -i patim-, es complicat poder trobar esponsorització o col·laboradors ja siguin públics o privats per tal d'aconseguir ajut econòmic. Cal tindre en compte que la inscripció a aquesta proba està al voltant dels 4.000 €, i a 10 mesos vista, ja se n'han de pagar més de 1.000.
És a partir de les lògiques dificultats actuals que a Albert li proposen una alternativa com és la de
crear una plataforma de crowdfunding (microfinanciació, micromecenatge o donacions 2.0), per tal de poder fer front a les despeses necessàries per aconseguir tornar al Sahara. La forma de contribuir es mitjançant donacions a partir de 10 € i per això cal entrar al Web fund4sport i fer l'aportació. Com sempre, a la vesant purament esportiva, cal afegir-hi la solidaria; en este cas les donacions també poden servir per ajudar a la Lliga contra el càncer infantil del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Infraestructures: Promeses i compromisos

Tolerància i respecte