Nou repte d'Albert Giné


Avui, fa unes hores, Albert Giné, ens ha desvetllat quin serà el seu proper repte més important.
Ja fa unes setmanes, des del seu bloc, havia convidat als seus lectors que li proposessin un nou repte i que ell valoraria les possibilitats etc. però finalment s'ha decidit per una fita que ningú no va proposar-li, entre altres coses perquè no existeix com a tal prova i els suggeriments que li van/m fer tots eren de proves " convencionals " i conegudes.
I ara, ens desvela el secret sorprenent-nos en que vol fer la volta a Catalunya a peu ( o corrent ) sortint des de Roquetes ( no podia ser d'altra manera ) fins Roses, travessar fins Vielha i baixar per Lleida fins a casa.
Ell mateix ens explica al seu bloc a grans trets els primers detalls de la volta, suposo que ja anirà donant més informació d'aquí al Febrer de 2011, què és quant té previst realitzar el repte.
A banda del propi repte de fer 85 km diaris durant 14 dies consecutius, la motivació que l'espenteja és la lloable pretensió d'aconseguir el doble de quantitat en Kg. de menjar i/o roba dels Km que ell farà. Total 2.400 Kg. per a donar "a tota aquella gent Saharaui que tant em van " marcar " ", diu.
Cal recordar que Albert va participar, la primera setmana d'Abril, a la Marathon Des Sables al desert del Sahara, fent una molt meritòria plaça.

A la foto, Albert amb el guanyador de Des Sables, Mohammed Ahansal

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Infraestructures: Promeses i compromisos

Tolerància i respecte