Intereconomia

Ja he dit en alguna ocasió que, amb la quartada de la imperfecció, jo, tampoc m'escapo de veure de tant en tant Intereconomia i més concretament el programa de tertúlia antisocialista que fan totes les nits a El gato al agua. Un dels meus referents per tal de combatre les meves crisis d'identitat electora havia estat Jimenez Losantos, pos bé, he de reconèixer que aquest es superat en moltes ocasions per aquesta cadena. Ara mateix, fa un parell de dies, un dels seus tertulians va amollar a Marina Geli, Consellera de la Generalitat, una serie de greus insults per uns consells o recomanacions sobre educació sexual que s'estan donant des de la conselleria per a adolescents. Sobre aquestes recomanacions, oportunitat o conveniència es podra esta d'acord o no, pero el que li diu a la consellera aquest individu es de jutjat de guàrdia.
Com he dit abans, alguna cosa en trec de profit: en moments de dubte o trontollament, aquesta colla fan que s'esvaeixi qualsevol vel·leïtat de canvi com a elector.
El bo del cas es que després es queixen i s'escandalitzen quan un programa com Vaya semanita de la ETB fa una parodia del liberalisme i el canal i arriben a plantejar-se ( en boca de Mario Conde, també tertulià ) la conveniència de la intervenció de la fiscalia de l'estat.
Gracies Intereconomia, per mantindrem ferm i no deixar caurem en la temptació.

Comentaris

Unknown ha dit…
Ja veig que aquestes coses, no em passen sols a mí.
Gustau Moreno ha dit…
Vatros també ho mireu? Veig que no sóc l'únic! Em pensava que m'havia agarrat algo dolent...
ximo ha dit…
Jo ja fa temps que dic, mig en broma mig seriosament, que m'ofereixo com objecte d'estudi perquè no pot ser normal aquests nivells de masoquisme. Peró bé, em queda l'esperança que aconsegueixin lo contrari del que pretenen.
Jesús M. Tibau ha dit…
és cert que davant del dubte t'aclareixen les idees, però em fa pànic pensar que mooooolta gent en són fermament partidaris

Entrades populars d'aquest blog

Infraestructures: Promeses i compromisos

Tolerància i respecte