Punts conflictius ( per a mi )

A principis de començar aquest bloc, concretament el 5 de setembre de l'any passat, vaig fer una entrada sobre el que considerava punts conflictius de transit per la senyalització, 15 mesos després tot esta igual. Amb l'esperança que a hores d'ara tingui mitja dotzena més de lectors i que algun d'aquests tingui la suficient potestat per a solucionar-ho i/o influir, torno sobre el tema. En aquest cas, a més, gracies als benvolguts amics de Google, amb el suport visual de la ferramenta de Google Maps.



Mostra un mapa més gran

En aquest cas podem veure com un senyal de cediu el pas causa uns malentesos innecessaris.
Tot i que evidentment el que te el senyal l'ha de respectar i prou, el cert es que no sembla massa racional que un s'hagi de parar per a que el que ve per l'altre carril del mateix carrer tingui preferència si vol girar cap a l'esquerra. Llavors, passa que el que ve ( del riu ) , si no sap que l'altre te el senyal i vol anar a l'esquerra lògicament s'espera, perquè l'altre, normalment, hauria de tindre preferència.



Mostra un mapa més gran

En aquest cas la problemàtica es de visibilitat i de falta d'un senyal. Com es veu a la imatge, si ens situem al semàfor d'abans del pont del tren a l'Avda. Generalitat i volem anar cap a l'esquerra, el que passa es que el primer carrer a l'esquerra es direcció prohibida, tot i que es el primer que hi ha immediatament després del semàfor i aquest, el que fa es regular el pas per al segon carrer ( paral·lel a la via del tren ) , Tampoc hi ha cap senyal de prohibit girar a l'esquerra a l'alçada del semàfor ( clar, potser seria contradictori amb el mateix semàfor ). De moment potser n'hi hauria prou en adreçar el senyal de direcció prohibida o posar-lo mes gros. NO deu ser casualitat ( com passa en un altre cas que comentaré mes avall ) que sovint he vist cotxes de fora que fan com si enfilessin el carrer Berenguer IV.



Mostra un mapa més gran

En aquest cas hi han pocs comentaris a fer. Aquest senyal de direcció prohibida esta anant del Sabeco en direcció col·legi Cinta Curto. Per a mi es el senyal mes inútil de tota Tortosa, No se per quins setze ous quan es ve del Sabeco/Mossos no es poden recórrer aquests 10 metros i s'ha d'anar cap a l'eix de l'Ebre i no es pot cap a l'Avda. Pompeu Fabra. Be, això de que no es pot es un dir; quasi tothom se'l salta ( de tota condició i "categoria" ). Estic parlant d'aquests que en compte d'infringir el codi, potser haurien de demanar que es tregues el senyal.



Mostra un mapa més gran

En aquest cas, a l'avda. de Colon, com deia abans, he vist molts de cotxes que venint del pont de l'Estat al semàfor del CAP continuen recte, la qual cosa fa pensar que es massa menut i per tant poc visible.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Infraestructures: Promeses i compromisos

Tolerància i respecte