6 pistes de pàdel 6

Velòdrom de Ferreries amb la simulació -segons projecte- amb les sis pistes

El benvolgut govern municipal de Tortosa sembla que ha decidit instal·lar sis pistes de pàdel a la zona central del velòdrom de Ferreries. És veritat que esta disciplina esportiva ara per ara ( això passa com l'agricultura: ara toca taronges, ara toca oliveres ) té molts de practicants i les pistes proliferen arreu. Per tant, des del punt de vista de la conveniència, es podria estar d'acord. Més enllà que, a Jesús ja n'hi han tres i potser al Temple hauria estat més apropiat, però bé.
Segons diu la noticia al propi Web de l'ajuntament, del que alguns mitjans se n'han fet ressò literal :
"Es tracta d'una iniciativa que serà compatible amb la pràctica del ciclisme en pista. De fet, altres velòdroms simultaniegen la pràctica del ciclisme amb el futbol (velòdrom d'Horta-Barcelona) o el pàdel (Dos Hermanas-Sevilla) " .
Si el que s'està dient és que a pesar de les pistes es podrà practicar el ciclisme a la pista, és realment cert; ara, si el ciclisme s'ha de practicar amb espectadors que ho miren, ja és més dubtós i discutible. Estem parlant (foto de dalt) de sis pistes convenientment engabiades com mana el reglament amb una alçada mitja de més de 3 metres i en determinats llocs de 4. El que jo no veig de cap manera és que, si més no, d'un lateral a l'altre del velòdrom, la visibilitat sigui la idònia    


Pistes de Jesús
Un dels arguments que esgrimeix el govern és que a altres llocs hi ha velòdroms on es compatibilitza la pràctica del ciclisme en pista amb altres esports. Cert, com diuen, a Horta ( Barcelona ) hi ha un camp de futbol. Res a veure pel que fa a l'afectació a la visió. L'altre exemple ja és més de fotesa que l'altre ( si cap ) : El velòdrom de Dos Hermanas (Sevilla ). Les dimensions d'aquell no té res a veure amb el nostre i, el més important, allí hi han dos pistes i situades a un peralt ( foto de naix ).  



Velòdrom Dos Hermanas 
Al marge: He sentit per una tele local com parlaven del tema. No seré jo qui donarà lliçons als periodistes però m'ha fet gràcia escoltar com donaven per fet el que diu el govern " A altres ciutats també hi ha velòdroms amb pistes de pàdel a l'interior " han repetit. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Infraestructures: Promeses i compromisos

Tolerància i respecte