Quico el Célio el Noi i el Mut de FerreriesDel bloc Nausicanova. extrec el següent comentari que m'ha agradat i crec que defineix perfectament als embaixadors per excel·lència de les nostres terres: "Els amics de les terres de l'Ebre varen estar sensacionals i l'ambient, càlid i receptiu, va embolcallar l'espectacle d'una màgia especial i d'una fraternitat ben patent. I així sempre.
Aquesta es la seva trajectòria:

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries van començar el seu cami artistic
cap allà al 1992 i des de llavors han parit 19 espectacles, 6 discs individuals i han participat en 32 de col.lectius, recopilatoris o d'altres. Han publicat dos llibres de música, dos DVD’s i produït 12 vídeos musicals.

Amb més de 1000 concerts, han recorregut escenaris tan importants i emblemàtics com el Palau de la Música Catalana, el Nou Camp o el Teatre Principal de Palma de Mallorca. Les seues jotes els han portat mes enllà dels territoris de parla catalana , actuant a llocs com Fitur a Madrid, la Universitat de Paris, Bilbao o Brusel.les. Els seus més de 1000 concerts els han portat a 800 poblacions d'arreu.

El grup, en l'actualitat, el formen:

ARTUR GAYA: Quico el Célio. Veu.
QUIQUE PEDRET: Lo Noi. Veu.
JORDI FUSTÉ: Lo Mut de Ferreries. Guitarres
JOSEP LANAU, MITXUM: Jaume Matamoros. Veu, teclats i acordió.
QUIQUE PELLICER: Vicent. Baix elèctric.
SERGI MOLINA: Lo sinyor Bertomeu. Bateria i percussions.


.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

M'agrada el Nadal, hi ha algun problema?

Infraestructures: Promeses i compromisos

Tolerància i respecte