M'agrada el Nadal, hi ha algun problema?

De fet, nomes pel títol que he posat, ja dono a entendre que si que hi ha algun problema, segons en quins ambients, sembla que hagis de demanar perdo. Ja escrivia fa uns dies, sobre el tema, i avui dia 25 hi torno. Accepto que la component de consumisme a la que ens volen arrossegar en aquests dies comporte cert rebutj de molta gent, uns perquè no hi poden arribar, altres per militància no consumista i altres per les dues raons a l'hora; encara que, ves per on, en l'època de vaques magres en que ens trobem, sembla que tothom esta d'acord en que per a la sortida de la crisi es fonamental el consum per tal de fer volta la roda i que aquesta no pare. El que cal es el consum responsable ( necessari per viure, per altra part), es quan no es responsable que es converteix en consumisme.
Les empreses de colònies facturen en aquestes dates el 80 % de tot l'any, mes o menys passa el mateix amb les de guisquis, caves etc., molt normal no ho sembla.
Anant al fons del tema, i deixant a banda les consideracions comercials i de que cadascú se'n pugui lliura mes o menys, que una cosa es predicar i una altra " dar trigo", jo, amb el que em quedo es amb l'altra vessant, de la fraternitat, desitjos de pau, harmonia, felicitat, retrobaments familiars etc. De fet, el que mes lamento es que demà dia de Sant Esteve la meua dona hagi de treballar i no pugue estar amb tota la família. Que això ho hauríem de desitja tots i cadascun dels dies de l'any?, evident, però, una cosa exclou a l'altra?. Amb el nom de que, qui, o perquè es el de menys, mentre els desitjos siguen positius!!!!
Salut, bon Nadal i millor any nou.

Comentaris

Anònim ha dit…
Hola Baldana, bon nadal també per a tu i els teus. La cosa és predicar però també "dar trigo", jaja.

Fernando

Entrades populars d'aquest blog

Infraestructures: Promeses i compromisos

Tolerància i respecte