Jose Luis Mora

Ja fa uns dies, vaig sentir unes declaracions del president de la cambra de comerç de Tortosa on arremetia contra l'ex-alcalde Sabate, tot contestant a les critiques que aquest va fer amb motiu de que la organització de la fira CASAinNOVA fos encarregada a una empresa de Tarragona i no a una d'aquestes terres.
Mora s'ha felicitat de manera irònica de que Sabate es dediques a defensar les empreses de les Terres de l'Ebre i de que no fes com quan la darrera Vaga General, que l'acusat de ser el màxim instigador i líder dels piquets " quan anava pels comerços aconsellant a la gent que millor que tanquessin les portes" .
Potser es que ha sortit del armari, però, la vehemència verbal del Sr Mora crec que mes valdria que la reserves per a ocasions mes productives, ja que parlem d'empreses.
Sr. Mora, una cosa es tindre una empresa, una altra es ser un emprenedor i una altra es dirigir o presidir una entitat d'empreses. De fet el seu predecessor potser no podia presentar un gran currículum com empresari però presidia, m'explico?.
El divendres al migdia a la tertúlia de la SER, Wifredo Miro, Secretari general de la UGT a l'Ebre, ja li va deixar ben clar, i jo ho corroboro. Si parlem del personal de comerç ell com ningú hauria de saber -en aquest cas si que li pot servir la seva condició d'empresari del comerç tèxtil- que les seves condicions laborals no sempre son les mes idònies ni sempre son respectades, diem-li que per l'ambient familiar quan no paternalista, hores extra no remunerades, contractes precaris etc.. I es amb aquestes condicions que el personal s'ha d'enfrontar a una situació d'incomoditat amb el cap que, com deia Wifredo, en moltes ocasions, com ara davant la convocatòria d'una vaga, son els mateixos treballadors que avisen als piquets o sindicats per a que el vagin a veure per tal de poder tenir una coartada/excusa amb l'empresa.
Li agrade o no al Sr. Mora, el cert es que s'han passat molts anys reivindicant l'organització de les fires per tal de professionalitzar-les etc. i ara que se'ls dona l'oportunitat, entre la cambra i l'Ajuntament, el que fan es encarregar-ho a una empresa externa i de fora. Com ve a dit el PSC una fira que no ha arriba't a la trentena d'expositors be podia haver estat organitzada pel propi personal de fires de l'Ajuntament o de la mateixa cambra.
Aixi doncs, desafortunades declaracions les del Sr. Mora que, per altra part, demostren davant la vinguda aquest dijous dels Prínceps, per a la celebració dels actes de cloenda del centenari de la cambra, molt poc tacte, professionalitat i ganes d'enrarir l'ambient gratuïtament.

Comentaris

Anònim ha dit…
Pos sí, tota la raó, mentrestant els treballadorets: contents i fotuts!.

Tortosa: ens coneixem tots i totes, i els tics d'alguns empresaris ja els sabem.

fernando

Entrades populars d'aquest blog

Infraestructures: Promeses i compromisos

Tolerància i respecte