Blocs, moda?, febre?

Potser com en qualsevol moda, estat febril i altres coses que ara no nombraré, te la seua pujada i baixada, i així esta passant amb els blocs. A mes, la falta d'actualitzacions de molts d'aquests llocs web i l'estancament en el creixement, demostra una certa estabilització segons l'informe anual que technorati ve fent des de 2004, quan sóls hi havia 3 milions de blocs. Actualment n'existeixen 133 mil·lions , d'ells solament 900.000 han publicat en 24 hores i nomes milio i mig (el 1,1 %) en una setmana.

image

76.000 blocs tenen una autoritat superior a 50, aquesta autoritat depèn del número d'enllaços, backlinks o trackbacks, que fasin al teu lloc, els Blocaires Reactions, que compleixen aquestes tres condicions tres condicions:

  • dins dels últims 180 dies, l'anterior no compta,
  • per llocs disti'ns, si un lloc apunta 10 vegades al teu sóls compta com +1,
  • que estiguin indexats a Technorati, sino apareix en Technorati però sabs que existeix aquest enllaç ells t'animen per a que aquest fasi ping a Technorati o millor, que et donis d'alta.

Es a dir que "l'autoritat" pot passar de 100 a 0 si en els últims 6 mesos ningú s'ha fet reso del teu lloc.Es per aquesta raó que mantenir un bloc arriba a ser obssesio i adició fins convertir-se en un veritable treball, una font d'ingressos, (segons l'informe es pot arribar a guanyar 80.000 Euros per a qui tingue mes de 100.000 visitants únics al mes.

L'informe s'ha realitzat mitjançant enquestes a blocaires de tot el mon i aquests son els resultats:

Distribució geogràfica de blocaires per continents

image


Tipus de Blocaires: personal, professional o corporatiu (no excloents)

image


Temes tractats als blocs

Els blocs personals segueixen predominant

image

Perqué ets blocaire?

Sols el 24% ho fa per interessos econòmics, tal vegada una de les raons per les que s'abandonen tants de blocs.

image

Com medeixes l'èxit del teu bloc?

Segons molts SEO no hem de preocupar-nos de la repercussió, nº de subscriptors, backlinks, visitants, etc. S'ha de postejar buscant una satisfacció personal, aixo es el que fa el 75%.

image


Fonts d'informació:
ceslava
technorati

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Infraestructures: Promeses i compromisos

Tolerància i respecte